Продуктова категория
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Суинг легло взрив машина

Суинг легло взрив машина е с мулти ъгъл суинг легло, може да реализира автоматично, непрекъснато, без прах почистване. Непрекъснато чрез суинг легло shot взривяване почистване машина е автоматичен, непрекъснат, dus

Features

Суинг легло взрив машина е с мулти ъгъл суинг легло, може да реализира автоматично, непрекъснато, без прах почистване.

Непрекъснато чрез суинг легло изстрел взривяване почистваща машина е автоматичен, непрекъснат, обезпрашена дробометни оборудване, с висока степен на гъвкавост, може да реагира на променящите се изисквания за производство, бързо да се адаптират към ефективността на производството и обработка на технологиите и пазара промените в търсенето. Производствен процес автоматизация, да се осигури ефективна, ниски разходи за операцията и подобряване на работната среда. В сравнение с други дробеструйно машина и разширени характер:

Напълно автоматизиран производствен процес, значително увеличаване на производството на последователност

Реализират непрекъснато предаване на обработвания детайл, не междинни материал участък, компактен структура, малка площ

Доменните почистващ процес лесно да се интегрират в автоматична производствена линия, намаляване на оперативните разходи

Почти няма ръчна операция е необходима за подобряване на работната среда и премахване на риска от оператора.

QBC люлка легло серия Shotblast машина за почистване:

QBC серия от люлка легло тип дробеструйно машина е въвеждането на disamatic напреднали технологии, изследвания и развитие на дробеструйно, машина, съчетани с нашата компания почти двадесет години опит в производството на старта на новия Дробеструйно оборудване. За голям брой малки отливки, коване заваряване доменните почистване могат да се почистват. Изпъкнала вдлъбната повърхност на снаряд покритие > 95 %, може да отговарят на изискванията на различните материали, взривни процес. Два детайла, полиране главата модели чиста до 1500 кг на детайла, три полиране главата модели може да бъде чиста 2500 кг парчета; АД автоматичен контрол, могат да реализират непрекъснато производство операция. И в сравнение с производството на големи, стабилни стоманени традиционните краулер дробеструйно машина наклона и ролкови взривяване, ниска степен на неизпълнение; да се актуализира най-новите продукти.

Техническите характеристики на QBC мулти ъгъл люлка легло взривни машина серия:

Оборудване за носене устройство за горния отвор на мулти ъгъл суинг легло, около нейната надлъжна ос, като 120 градуса люлка назад и напред. Мулти ъгъл форма гарантира, че леене на стабилен оборот. Дробеструйно, устройството е подредени в е в горната част на леене, да се гарантира, че взрив поток изтласкване може всички преки действия беше хвърлено на леене. Когато в разтоварването, мулти ъгъл завой легло откриване надолу, почистени леене разтоварват вибриращи най-ниските, тогава автоматично прехвърлени обратно към натоварването позиция да приеме такса. Машина за почистване на Shotblast серия има следните предимства:

1 легло структурата на люлка, преодоляване на картата на хоризонталните барабан и стомана краулер дробеструйно машина прекъсването на връзката.

2 хидравлични автоматично, товарене и разтоварване на предаване на вибрациите могат да се извършват едновременно, безопасни и надеждни, висока производителност.

3. уникален мулти ъгъл легло тялото дизайн, може да направи детайла на легло люлка, държат подвижен, редица сложна структура на смесени леене да почистите изтласкване.

4, леглото е изработена от Mn13, която е изработена от никакви магнитни Абразивоустойчиви материали, както и на експлоатация е 5-8 години.

5 машината може да не само непостоянно функциониране, то се прилага чист в средни и малки партида; заради своята уникална структура тя може лесно интегрирана в непрекъсната производствена линия.

6 конфигурацията на пулс филтъра касета или чанта тип прах колектор, емисии на прах е по-ниска от националния стандарт.


Hot Tags: Суинг легло взрив машина, Китай, производители, доставчици, фабрика, най-новият, високо качество, продукти
Свързани продукти
E-mail to us
Продуктова категория
To learn more, please click into each category ...
КИНГДАО KNNJOO МАШИНА ИНК.