Продуктова категория
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Суинг автоматична машина за легло

Автоматична машина за легло люлка е въвеждането на disamatic напреднали технологии, научните изследвания и развитието на дробеструйно, машина, съчетани с нашата компания почти двадесет години опит в manuf

Features

Автоматична машина за легло люлка е въвеждането на disamatic напреднали технологии, изследвания и развитие на дробеструйно, машина, съчетани с нашата компания почти двадесет години опит в производството на старта на новия Дробеструйно оборудване. За голям брой малки отливки, коване заваряване доменните почистване могат да се почистват. Изпъкнала вдлъбната повърхност на снаряд покритие > 95 %, може да отговарят на изискванията на различните материали, взривни процес. Два детайла, полиране главата модели чиста до 1500 кг на детайла, три полиране главата модели може да бъде чиста 2500 кг парчета; АД автоматичен контрол, могат да реализират непрекъснато производство операция. И в сравнение с производството на големи, стабилни стоманени традиционните краулер дробеструйно машина наклона и ролкови взривяване, ниска степен на неизпълнение; да се актуализира най-новите продукти.

Оборудване за носене устройство за горния отвор на мулти ъгъл суинг легло, около нейната надлъжна ос, като 120 градуса люлка назад и напред. Мулти ъгъл форма гарантира, че леене на стабилен оборот. Дробеструйно, устройството е подредени в е в горната част на леене, да се гарантира, че взрив поток изтласкване може всички преки действия беше хвърлено на леене. Когато в разтоварването, мулти ъгъл завой легло откриване надолу, почистени леене разтоварват вибриращи най-ниските, тогава автоматично прехвърлени обратно към натоварването позиция да приеме такса. Машина за почистване на Shotblast серия има следните предимства:

1 легло структурата на люлка, преодоляване на картата на хоризонталните барабан и стомана краулер дробеструйно машина прекъсването на връзката.

2 хидравлични автоматично, товарене и разтоварване на предаване на вибрациите могат да се извършват едновременно, безопасни и надеждни, висока производителност.

3. уникален мулти ъгъл легло тялото дизайн, може да направи детайла на легло люлка, държат подвижен, редица сложна структура на смесени леене да почистите изтласкване.

5 машината може да не само непостоянно функциониране, то се прилага чист в средни и малки партида; заради своята уникална структура тя може лесно интегрирана в непрекъсната производствена линия.

Технически параметри

Стая отваряне размер (ширина * височина) мм 1000 x 300

Максимална почистване парче дължина (mm) 1000-10000

Максимална структурен елемент (ширина x височина) мм 800 x 250

Rollgang дължина (m) 8

Мощност (kw) 2,2

Валяк, разредка (мм) 600

Броят на (a) 4 дробеструйно машина

Общата сума на взривни (kg/min) 4 x 180

Турбина на общата мощност (kw) 30

Издигането 45t/h

Прах отстраняване фен мощност (kw) 7.5

Въздушен обем (m3/h) 9900

Брой на филтъра касета (8)


Hot Tags: Суинг легло автоматична машина, Китай, производители, доставчици, фабрика, най-новият, високо качество, продукти
Свързани продукти
E-mail to us
Продуктова категория
To learn more, please click into each category ...
КИНГДАО KNNJOO МАШИНА ИНК.