Продуктова категория
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Екологосъобразни Blast камера

Характеристики на автоматично пясък blastingSandblasting стая е разделен на два вида автоматично и ръчно, автоматично пясъкоструйни стая сега е най-напредналите пясъкоструйни стая продукти. Основните му

Features

Характеристики на автоматични пясъкоструене

Пясъкоструене стая е разделен на два вида автоматично и ръчно, автоматично пясъкоструйни стая сега е най-напредналите пясъкоструйни стая продукти. Нейните основни характеристики е медена пита тип пясък всмукване етаж технология, използвайки пневматични предаване принцип, използването на въздушните сили ще пясък материали рециклиране, и след това през тръбопровода таван се изпраща до разделителя на пясък и прах за автоматично пясък и прах раздяла, сортиране на полезен материал пясъчни автоматично попадат в приемащата пясъкоструене машина (пясъкоструйни налягане резервоар), в обращение употреба; сортиране, счупен пясъчен материал, кожа, кожа оксид, прах и други нежелани остатъци автоматично ще въведе филтър за прах прах колектор.

Автоматичен пясък взрив жилища метод за доставка

Поради автоматичното пясъкоструйни стаята използват пневматични предаване, няма нужда да използвате традиционните механични конвейерната Пясъкоструи стая, Оже, скрепер блок, верига и кофа тип подемни машини и други традиционни въртящи машини, да се избегне в пясък материални транспортиране, upgrading процес на пясъчен материал, прах на транспортни машини, лагери, износване феномен, генерирани от моторни , за да се избегне тежки работи по поддръжка. И инсталирането без дълбока яма (дори без яма), за да съкрати периода на строителство, запишете строителството разходи; и традиционните пясъкоструйни стая обикновено изискват пясъкоструене атриовентрикуларен тяло размер съгласно разкопки на дълбока яма 2.5-3.5 метра.

Използването на автоматични пясъкоструйни стая: автоматичен пясъкоструйни място обикновено се използват за големи детайла и ултра голям детайла повърхностна обработка, като например: тежки промишлени Локомотив, Коли, кола, рамка, монтаж на стоманена рамка и по-големи ежедневни нужди, хардуер и т. н.

Отпадъчен материал от 60mg/m3. пясъкоструене стая на ляво и дясно с една електрическа кола, това е удобно за оператора на взривяване, взривяване стая, облицована с износоустойчивост, намаляване на шума на каучук лигавицата плоча, два комплекта филтър барабан тип прах колектор за взривяване стая вентилация и прах отстраняване, съдържание на прах е по-малко от един набор от автоматични хапче материални вее и скрининг устройство може да е твърде голяма или твърде малък , среден сортиране, попадат в полето на фунията за складиране на отпадъци за рециклиране е оборудван с автоматична пелетна вее вибриращи екрана. В същото време осигуряват оператор защита устройство, включително оперативен персонал защитна каска, сиамски пясък жилетки и взривяване ръкавици, филтри за дишане и дишане, температура, максимална сигурност операция персонал безопасност и здравословни условия на труд.

Системата на пълна мощност може да се персонализира според изискванията на клиента. Системата може да се справи тялото на максималния размер на 27000 мм *, 3200 мм, 4050 мм., на повърхността на тялото. Повърхността на тялото е 3.2 ~ 6.3μm... Друг. Повърхността на тялото. Превозното средство. Превозното средство. Да отговарят на изискванията за производството на един ден. Прах, шум и шум от пясък взривяване среда има много големи въздействие, за да се съобразят с екологични изисквания, системата на емисиите от прах трябва да отговарят на изискванията на GB16297-1996 г., шумът е по-малко от 85dB (A) (Пясъкоструи стаята извън).

Дробеструйни почистване камера е един вид за контакт, по-малко за замърсяването повърхностна обработка метод, който се използва в процеса на повърхностна обработка, която е лесно да се справя. Тя има предимства като лесен за употреба, лесен за употреба, лесен за използване, лесен за използване, лесен за използване, лесен за употреба, лесен за употреба, лесен за употреба.


Hot Tags: екологосъобразни взрив състав, Китай, производители, доставчици, фабрика, най-новият, високо качество, продукти
Свързани продукти
E-mail to us
Продуктова категория
To learn more, please click into each category ...
КИНГДАО KNNJOO МАШИНА ИНК.